Cupcake kreması yaparken en çok hangi aşamada zorluk yaşadınız? Tereyağını çırpma kısmı mı yoksa pudra şekerini eklerken mi? Kremanın kıvamını ayarlamak bence en kritik nokta; sizce de öyle mi? Gıda boyası ekleyerek renk katmak ilginç bir fikir, denemek isteyenler için nasıl bir sonuç elde ettiniz? Ekstra ipuçları arasında farklı aromalar eklemek de var, sizce en farklı ve lezzetli aroma hangisi?
Cupcake kreması yaparken en çok hangi aşamada zorluk yaşadınız? Tereyağını çırpma kısmı mı yoksa pudra şekerini eklerken mi? Kremanın kıvamını ayarlamak bence en kritik nokta; sizce de öyle mi? Gıda boyası ekleyerek renk katmak ilginç bir fikir, denemek isteyenler için nasıl bir sonuç elde ettiniz? Ekstra ipuçları arasında farklı aromalar eklemek de var, sizce en farklı ve lezzetli aroma hangisi?
Cevap yaz