Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Özellikle kremanın yapımında kullanılan malzemeler oldukça basit ve ulaşılabilir. Tereyağının oda sıcaklığında olması gerektiğini bilmek çok önemli, çünkü bu kısım kremanın kıvamını etkiliyor. Pudra şekerini yavaş yavaş eklemenin püf noktası da dikkatimi çekti. Peki, bu kremayı kullandıktan sonra buzdolabında ne kadar süre dinlendirmek en iyisi olur? Ayrıca gıda boyası ekleyerek renk değiştirmek de eğlenceli bir fikir! Hangi renkleri denemeyi düşünüyorsunuz?
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Özellikle kremanın yapımında kullanılan malzemeler oldukça basit ve ulaşılabilir. Tereyağının oda sıcaklığında olması gerektiğini bilmek çok önemli, çünkü bu kısım kremanın kıvamını etkiliyor. Pudra şekerini yavaş yavaş eklemenin püf noktası da dikkatimi çekti. Peki, bu kremayı kullandıktan sonra buzdolabında ne kadar süre dinlendirmek en iyisi olur? Ayrıca gıda boyası ekleyerek renk değiştirmek de eğlenceli bir fikir! Hangi renkleri denemeyi düşünüyorsunuz?
Cevap yaz