Krem şantili labneli pastayı yaparken, en çok hangi aşamanın zorlayıcı olduğunu düşündünüz? Krem şantiyi çırpma süreci mi, yoksa labne peynirinin hazırlanması mı? Ayrıca mevsim meyveleriyle süslemekte kararsız kaldığınızda, hangi meyveleri tercih ederdiniz? Pastanın dinlendirilmesi sürecinin tadı üzerindeki etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Krem şantili labneli pastayı yaparken, en çok hangi aşamanın zorlayıcı olduğunu düşündünüz? Krem şantiyi çırpma süreci mi, yoksa labne peynirinin hazırlanması mı? Ayrıca mevsim meyveleriyle süslemekte kararsız kaldığınızda, hangi meyveleri tercih ederdiniz? Pastanın dinlendirilmesi sürecinin tadı üzerindeki etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz