Kremalı muhallebi tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle pürüzsüz bir kıvam elde etmek için soğuk süt kullanma önerisi dikkatimi çekti. Yumurta sarılarını sıcak sütten bir miktar alarak ılıtmak da önemli bir detay. Krem şantiyi eklerken nazikçe karıştırarak hafif bir doku elde etmek için ne kadar dikkatli olmamız gerektiğini de anladım. Peki, tarifte bahsedilen süslemelerden hangisini tercih edersiniz? Kakao, hindistan cevizi ya da çikolata parçaları arasında seçim yapmak zor olacak gibi görünüyor!
Kremalı muhallebi tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle pürüzsüz bir kıvam elde etmek için soğuk süt kullanma önerisi dikkatimi çekti. Yumurta sarılarını sıcak sütten bir miktar alarak ılıtmak da önemli bir detay. Krem şantiyi eklerken nazikçe karıştırarak hafif bir doku elde etmek için ne kadar dikkatli olmamız gerektiğini de anladım. Peki, tarifte bahsedilen süslemelerden hangisini tercih edersiniz? Kakao, hindistan cevizi ya da çikolata parçaları arasında seçim yapmak zor olacak gibi görünüyor!
Cevap yaz