Bu tarif gerçekten çok ilginç! Kremasız ve krem şantisiz bir trileçenin nasıl yapılabileceğini öğrenmek harika. Özellikle süt çeşitleriyle farklı tatlar elde edebilme fikri dikkatimi çekti. Acaba badem sütü kullanmanın tadı nasıl olur? Üzerine kahverengi şeker serpmek de güzel bir dokunuş gibi görünüyor. Vegan alternatifler için keten tohumu veya elma püresi kullanmak da pratik bir çözüm. Bu tarifin hafif olması, yaz günlerinde tatlı ihtiyacını karşılamak için mükemmel bir seçenek sunuyor. Sizce bu tarifte en önemli adım hangisi?
Bu tarif gerçekten çok ilginç! Kremasız ve krem şantisiz bir trileçenin nasıl yapılabileceğini öğrenmek harika. Özellikle süt çeşitleriyle farklı tatlar elde edebilme fikri dikkatimi çekti. Acaba badem sütü kullanmanın tadı nasıl olur? Üzerine kahverengi şeker serpmek de güzel bir dokunuş gibi görünüyor. Vegan alternatifler için keten tohumu veya elma püresi kullanmak da pratik bir çözüm. Bu tarifin hafif olması, yaz günlerinde tatlı ihtiyacını karşılamak için mükemmel bir seçenek sunuyor. Sizce bu tarifte en önemli adım hangisi?
Cevap yaz