Pasta İçi Kreması Pasta içi kreması, pastanelerden aldığımız pastaların en sevdiğimiz kısmıdır. Bugün tarif edeceğimiz pasta içi kreması, profesyonel bir tariftir. Yapım aşamalarını dikkatli bir şekilde takip ederek siz de kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Pasta içi kreması, az malzemeyle kolaylıkla yapılabilen bir tariftir. Hazırladığınız pastaların içine koyarak son derece lezzetli pastalar yapabilirsiniz. Pasta içi kremasını sade olarak kullanabilir ya da içerisine mevsim meyveleri, marmelat gibi ilaveler yapabilirsiniz. Bu, pasta içi kremasını daha lezzetli hale getirecektir. Biz size sade ve orijinal pasta içi kremasının tarifini vereceğiz. Eğer kakaolu yapmak isterseniz, içerisine kakao ilave ettikten sonra şeker miktarını artırmanız gerekecektir. Şimdiden kolay gelsin. Pasta İçi Kreması İçin Gerekli Malzemeler
Pasta İçi Kreması Nasıl Yapılır? Pasta içi kremasını pişireceğiniz tencerenin içine yumurtayı kırın. Yumurtayı çırptıktan sonra toz şeker, süt, nişasta ve unu da ilave edin. Topak kalmayacak şekilde karıştırın. Ocağa aldığınız pasta içi kremasını karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Yoğunlaşan pasta içi kremasının içine tereyağı ve vanilyayı ekleyin. Çok az daha ocakta tutup alın. Karıştırarak pasta içi kremasını soğutun. Kendi halinde soğuması, üzerinin kabuk tutmasına yol açacaktır. Soğuduktan sonra pasta içi kremasını kullanabilirsiniz. Güzel günlerde sevdiklerinizle tüketebileceğiniz pastalar hazırlamak temennisiyle, iyi günler dileriz. Ekstra Bilgiler ve İpuçları
|