Bu tarif gerçekten ilginç görünüyor! Peynir kullanmadan tiramisu kreması yapmak isteyenler için harika bir alternatif sunuyorsunuz. Süt ve şekerle başlayıp, un ve nişasta ile kıvamlandırmak gibi adımlar oldukça pratik. Kedi dili bisküvilerini kahveye batırmak, o geleneksel lezzeti yakalamak için çok güzel bir yöntem. Peki, bu kremayı hazırladıktan sonra buzdolabında bekletmek neden bu kadar önemli? Ayrıca, ekstra kakao tozu eklemenin yanı sıra başka hangi süslemeleri önerirsiniz?
Bu tarif gerçekten ilginç görünüyor! Peynir kullanmadan tiramisu kreması yapmak isteyenler için harika bir alternatif sunuyorsunuz. Süt ve şekerle başlayıp, un ve nişasta ile kıvamlandırmak gibi adımlar oldukça pratik. Kedi dili bisküvilerini kahveye batırmak, o geleneksel lezzeti yakalamak için çok güzel bir yöntem. Peki, bu kremayı hazırladıktan sonra buzdolabında bekletmek neden bu kadar önemli? Ayrıca, ekstra kakao tozu eklemenin yanı sıra başka hangi süslemeleri önerirsiniz?
Cevap yaz