Pasta kreması yapımı oldukça ilginç bir süreç değil mi? Özellikle sütü ısıtırken dikkat etmek gerektiğini öğrenmek benim için yeni bir bilgi oldu. Kuru malzemeleri karıştırdıktan sonra yumurta sarılarını eklemek, gerçekten kremanın kıvamını artıracak mı? Ayrıca, vanilin ve tereyağının kadarıyla ne kadar lezzet katacağı da merak uyandırıcı. Son olarak, kremayı soğutma aşamasında streç film kullanmanın neden önemli olduğunu düşündüm; gerçekten kabuk bağlamasını önlemesi oldukça mantıklı. Bu tarif, bence tatlıların vazgeçilmez bir parçası olacak gibi görünüyor! Denemek için sabırsızlanıyorum.
Pasta kreması yapımı oldukça ilginç bir süreç değil mi? Özellikle sütü ısıtırken dikkat etmek gerektiğini öğrenmek benim için yeni bir bilgi oldu. Kuru malzemeleri karıştırdıktan sonra yumurta sarılarını eklemek, gerçekten kremanın kıvamını artıracak mı? Ayrıca, vanilin ve tereyağının kadarıyla ne kadar lezzet katacağı da merak uyandırıcı. Son olarak, kremayı soğutma aşamasında streç film kullanmanın neden önemli olduğunu düşündüm; gerçekten kabuk bağlamasını önlemesi oldukça mantıklı. Bu tarif, bence tatlıların vazgeçilmez bir parçası olacak gibi görünüyor! Denemek için sabırsızlanıyorum.
Cevap yaz