Bu pasta tarifini denemek istiyorum ama aklımda birkaç soru var. Öncelikle, hazır kek kullanırken hangi çeşit daha iyi sonuç verir, çikolatalı mı yoksa vanilyalı mı? Ayrıca, krem şantinin kıvamını nasıl anlayabilirim, yeterince çırpıldığından emin olmak için bir ipucu var mı? Son olarak, meyveleri eklerken hangi kombinasyonlar daha lezzetli olur? Teşekkürler!
Bu pasta tarifini denemek istiyorum ama aklımda birkaç soru var. Öncelikle, hazır kek kullanırken hangi çeşit daha iyi sonuç verir, çikolatalı mı yoksa vanilyalı mı? Ayrıca, krem şantinin kıvamını nasıl anlayabilirim, yeterince çırpıldığından emin olmak için bir ipucu var mı? Son olarak, meyveleri eklerken hangi kombinasyonlar daha lezzetli olur? Teşekkürler!
Cevap yaz