Kadayif ile kremalı tatlı yapma sürecini okurken, özellikle kadayıfın fırında altın rengi alana kadar pişirilmesi kısmını merak ettim. Kadayifın kıvamı ve çıtırlığı açısından bu süre yeterli mi? Ayrıca, kremayı hazırlarken sürekli karıştırma aşamasında bir problem yaşanabilir mi? Kremanın koyulaşma sürecinin ne kadar sürdüğüne dair bir ipucu var mı? Bu tatlının sunumu için başka önerileriniz var mı?
Kadayif ile kremalı tatlı yapma sürecini okurken, özellikle kadayıfın fırında altın rengi alana kadar pişirilmesi kısmını merak ettim. Kadayifın kıvamı ve çıtırlığı açısından bu süre yeterli mi? Ayrıca, kremayı hazırlarken sürekli karıştırma aşamasında bir problem yaşanabilir mi? Kremanın koyulaşma sürecinin ne kadar sürdüğüne dair bir ipucu var mı? Bu tatlının sunumu için başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz