Bu tarife göre köri soslu mantarlı tavuklu makarnayı ilk kez deneyeceğim. Özellikle köri tozu ile yapılan sosun lezzeti beni çok heyecanlandırıyor. Sizce makarnayı haşlarken al dente kıvamında pişirmek yeterli olacak mı? Tavukları kavururken ne kadar süre pişirmeliyim ki tam kıvamında olsun? Mantarların suyunu salıp çekmesi için ne kadar beklemeli? Ayrıca, maydanoz yerine başka bir yeşillik kullanmak isterseniz ne önerirsiniz?
Bu tarife göre köri soslu mantarlı tavuklu makarnayı ilk kez deneyeceğim. Özellikle köri tozu ile yapılan sosun lezzeti beni çok heyecanlandırıyor. Sizce makarnayı haşlarken al dente kıvamında pişirmek yeterli olacak mı? Tavukları kavururken ne kadar süre pişirmeliyim ki tam kıvamında olsun? Mantarların suyunu salıp çekmesi için ne kadar beklemeli? Ayrıca, maydanoz yerine başka bir yeşillik kullanmak isterseniz ne önerirsiniz?
Cevap yaz