Krema ve labne ile hazırlanan tatlıların çeşitliliği gerçekten etkileyici! Özellikle labneli cheesecake'i denemek istiyorum, çünkü labne ile elde edilen o yoğun kıvamı çok seviyorum. Sizce bu tatlıyı hazırlarken nelere dikkat etmem gerekir? Malzemelerin kalitesi dışında, özellikle pişirme süresi ya da soğutma süresi hakkında bir öneriniz var mı? Kremalı tartlar da oldukça iştah açıcı görünüyor, onlarla ilgili de ipucu verebilir misiniz?
Krema ve labne ile hazırlanan tatlıların çeşitliliği gerçekten etkileyici! Özellikle labneli cheesecake'i denemek istiyorum, çünkü labne ile elde edilen o yoğun kıvamı çok seviyorum. Sizce bu tatlıyı hazırlarken nelere dikkat etmem gerekir? Malzemelerin kalitesi dışında, özellikle pişirme süresi ya da soğutma süresi hakkında bir öneriniz var mı? Kremalı tartlar da oldukça iştah açıcı görünüyor, onlarla ilgili de ipucu verebilir misiniz?
Cevap yaz