Kremalı karamel tarifini okuduktan sonra, gerçekten de harika bir tatlı yapma şansım olacağını düşünüyorum. Özellikle karamelin rengi ve kıvamı için dikkat edilmesi gereken noktalar çok önemli. Karamel yaparken şekerin yanmaması için dikkat etmeli ve rengi gözlemlemeliyim. Kremayı eklerken de oda sıcaklığında olması gerektiğini öğrenmek çok iyi oldu. Ayrıca sunum önerileri de oldukça ilginç; çikolata sosu ile süslemek ya da taze meyve dilimleri ile servis yapmak, tatlıya ferah bir dokunuş katacak gibi görünüyor. Gerçekten de bu tarife ve püf noktalarına dikkat ederek misafirlerime harika bir ikramda bulunabilirim. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Kremalı karamel tarifini okuduktan sonra, gerçekten de harika bir tatlı yapma şansım olacağını düşünüyorum. Özellikle karamelin rengi ve kıvamı için dikkat edilmesi gereken noktalar çok önemli. Karamel yaparken şekerin yanmaması için dikkat etmeli ve rengi gözlemlemeliyim. Kremayı eklerken de oda sıcaklığında olması gerektiğini öğrenmek çok iyi oldu. Ayrıca sunum önerileri de oldukça ilginç; çikolata sosu ile süslemek ya da taze meyve dilimleri ile servis yapmak, tatlıya ferah bir dokunuş katacak gibi görünüyor. Gerçekten de bu tarife ve püf noktalarına dikkat ederek misafirlerime harika bir ikramda bulunabilirim. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz