Kremalı milföy sarma tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlının yapımına hemen koyulmak istiyorum. Özellikle meyve parçaları eklemek fikri çok hoşuma gitti. Sizce çilek ve muz kombinasyonu nasıl olur? Ayrıca, milföy hamurunu açarken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Hazırlık aşamasında en çok hangi noktalara dikkat etmeliyim? Fırında pişirme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun pişirmeli miyim? Bu tarifin pratikliği beni gerçekten cezbetti. Denedikten sonra sonuçları paylaşmayı çok isterim!
Kremalı milföy sarma tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlının yapımına hemen koyulmak istiyorum. Özellikle meyve parçaları eklemek fikri çok hoşuma gitti. Sizce çilek ve muz kombinasyonu nasıl olur? Ayrıca, milföy hamurunu açarken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Hazırlık aşamasında en çok hangi noktalara dikkat etmeliyim? Fırında pişirme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun pişirmeli miyim? Bu tarifin pratikliği beni gerçekten cezbetti. Denedikten sonra sonuçları paylaşmayı çok isterim!
Cevap yaz