Kremalı tavuk kızartma tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Tavuk göğüslerini ince dilimler halinde kesmek çok mantıklı, böylece pişme süreleri eşit olur. Paneleme işlemi sırasında un karışımını iyi harmanlamanın lezzeti artıracağına eminim. Ayrıca, kızartma sırasında yağı yeterince ısıtmak önemli bir püf noktası. Kremalı sosu kaynatmak da lezzetin yoğunlaşması için harika bir yöntem gibi görünüyor. Yanında pilav veya makarna ile sunulması da yemeği daha zengin hale getirecektir. Bu tarife ek olarak farklı baharatlar denemek de güzel bir fikir. Gerçekten de afiyet olsun!
Kremalı tavuk kızartma tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Tavuk göğüslerini ince dilimler halinde kesmek çok mantıklı, böylece pişme süreleri eşit olur. Paneleme işlemi sırasında un karışımını iyi harmanlamanın lezzeti artıracağına eminim. Ayrıca, kızartma sırasında yağı yeterince ısıtmak önemli bir püf noktası. Kremalı sosu kaynatmak da lezzetin yoğunlaşması için harika bir yöntem gibi görünüyor. Yanında pilav veya makarna ile sunulması da yemeği daha zengin hale getirecektir. Bu tarife ek olarak farklı baharatlar denemek de güzel bir fikir. Gerçekten de afiyet olsun!
Cevap yaz