Kremasız trileçeye karamel sosu yapmanın bu kadar basit olduğunu bilmek beni çok heyecanlandırdı. Karamel sosunun hazırlanışındaki adımlar oldukça net. Özellikle şekeri erittikten sonra karamelin renginin altın sarısına dönmesini beklemek önemli bir detay. Peki, karamel sosunu hazırladıktan sonra trileçenin üzerine dökerken dikkat edilmesi gereken başka bir husus var mı? Ayrıca, sosun kıvamını kişisel zevke göre ayarlamak için hangi yöntemleri önerirsiniz?
Kremasız trileçeye karamel sosu yapmanın bu kadar basit olduğunu bilmek beni çok heyecanlandırdı. Karamel sosunun hazırlanışındaki adımlar oldukça net. Özellikle şekeri erittikten sonra karamelin renginin altın sarısına dönmesini beklemek önemli bir detay. Peki, karamel sosunu hazırladıktan sonra trileçenin üzerine dökerken dikkat edilmesi gereken başka bir husus var mı? Ayrıca, sosun kıvamını kişisel zevke göre ayarlamak için hangi yöntemleri önerirsiniz?
Cevap yaz