Kremayla krem şanti yapmanın bu kadar basit olduğunu bilmiyordum! Özellikle soğutma aşaması ne kadar önemli, bunu öğrenmek ilginç. Bir de kullandığınız kremanın yağ oranının yüksek olması gerektiğini duydum, bu da kremanın kabarma kalitesini etkiliyormuş. Sizce hangi tatlarla denemeler yaparak krem şantinin lezzetini artırmak en iyisi olur? Mesela çikolata veya meyve püresi eklemek nasıl bir tat verir? Ayrıca, krem şantinin stabil kalması için jelatin eklenmesi fikri de çok hoşuma gitti. Denemek istediğim farklı tarifler var, umarım güzel sonuçlar alırım!
Kremayla krem şanti yapmanın bu kadar basit olduğunu bilmiyordum! Özellikle soğutma aşaması ne kadar önemli, bunu öğrenmek ilginç. Bir de kullandığınız kremanın yağ oranının yüksek olması gerektiğini duydum, bu da kremanın kabarma kalitesini etkiliyormuş. Sizce hangi tatlarla denemeler yaparak krem şantinin lezzetini artırmak en iyisi olur? Mesela çikolata veya meyve püresi eklemek nasıl bir tat verir? Ayrıca, krem şantinin stabil kalması için jelatin eklenmesi fikri de çok hoşuma gitti. Denemek istediğim farklı tarifler var, umarım güzel sonuçlar alırım!
Cevap yaz