Mantarlı kremalı et tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim. Özellikle etin yumuşak olması için marine önerisi çok dikkatimi çekti. Acaba marine için hangi tür süt ya da yoğurt daha iyi sonuç verir? Ayrıca, mantar çeşitleriyle ilgili önerilen shiitake ve istiridye mantarlarını daha önce denedim ama hangisi yemeğe daha fazla lezzet katıyor? Kremanın yerine süt kullanma fikri ise hafif bir alternatif arayanlar için harika. Sizce bu tarifte hangi garnitürler en iyi uyum sağlar?
Mantarlı kremalı et tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim. Özellikle etin yumuşak olması için marine önerisi çok dikkatimi çekti. Acaba marine için hangi tür süt ya da yoğurt daha iyi sonuç verir? Ayrıca, mantar çeşitleriyle ilgili önerilen shiitake ve istiridye mantarlarını daha önce denedim ama hangisi yemeğe daha fazla lezzet katıyor? Kremanın yerine süt kullanma fikri ise hafif bir alternatif arayanlar için harika. Sizce bu tarifte hangi garnitürler en iyi uyum sağlar?
Cevap yaz