Su ile pasta kreması hazırlamak gerçekten mümkün mü? Ben de merak ediyorum, çünkü bazen süt ya da diğer malzemeler evde bulunmayabiliyor. Su kullanmanın avantajları arasında kolay erişim ve düşük kalori olması var, ancak lezzet ve kıvam açısından nasıl bir sonuç elde edilebileceği konusunda endişelerim var. Su ile yapılan kremaların tat açısından zengin olmayacağı ve besin değerinin düşük olacağı belirtiliyor. Bu durumda, su ile hazırlanan pasta kreması gerçekten tatlılar için uygun bir seçenek mi yoksa sadece acil durumlar için mi düşünülmeli? Yöntemi izleyerek deneyenler var mı? Sonuçları nasıl buldular?
Su ile pasta kreması hazırlamak gerçekten mümkün mü? Ben de merak ediyorum, çünkü bazen süt ya da diğer malzemeler evde bulunmayabiliyor. Su kullanmanın avantajları arasında kolay erişim ve düşük kalori olması var, ancak lezzet ve kıvam açısından nasıl bir sonuç elde edilebileceği konusunda endişelerim var. Su ile yapılan kremaların tat açısından zengin olmayacağı ve besin değerinin düşük olacağı belirtiliyor. Bu durumda, su ile hazırlanan pasta kreması gerçekten tatlılar için uygun bir seçenek mi yoksa sadece acil durumlar için mi düşünülmeli? Yöntemi izleyerek deneyenler var mı? Sonuçları nasıl buldular?
Cevap yaz