Pastane usulü yaş pasta kreması yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Süt ve şekerin ısıtılması sırasında şekerin tamamen eridiğinden emin olmak için ne gibi yöntemler kullanıyorsunuz? Yumurta sarılarını pişirme aşamasında karıştırmak gerçekten önemli mi, yoksa başka bir yöntemle de bu aşamayı atlatmak mümkün mü? Kremanın kıvamını nasıl kontrol ediyorsunuz? Özellikle tereyağını eklediğinizde elde ettiğiniz sonuç sizi tatmin etti mi? Ekstra tatlar ekleyerek denemeler yaptınız mı, hangi kombinasyonlar hoşunuza gitti?
Pastane usulü yaş pasta kreması yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Süt ve şekerin ısıtılması sırasında şekerin tamamen eridiğinden emin olmak için ne gibi yöntemler kullanıyorsunuz? Yumurta sarılarını pişirme aşamasında karıştırmak gerçekten önemli mi, yoksa başka bir yöntemle de bu aşamayı atlatmak mümkün mü? Kremanın kıvamını nasıl kontrol ediyorsunuz? Özellikle tereyağını eklediğinizde elde ettiğiniz sonuç sizi tatmin etti mi? Ekstra tatlar ekleyerek denemeler yaptınız mı, hangi kombinasyonlar hoşunuza gitti?
Cevap yaz