Tiramisu kremasının yapılışında en çok hangi aşama zorlayıcı geliyor? Özellikle yumurta beyazlarının çırpılması sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Kremanın hafifliği açısından bu aşamanın önemi hakkında ne düşünüyorsun? Ayrıca, farklı malzemeler ekleyerek kişiselleştirme fikrini nasıl buluyorsun? Kendine özgü bir tiramisu tarifi denemek ister misin?
Tiramisu kremasının yapılışında en çok hangi aşama zorlayıcı geliyor? Özellikle yumurta beyazlarının çırpılması sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Kremanın hafifliği açısından bu aşamanın önemi hakkında ne düşünüyorsun? Ayrıca, farklı malzemeler ekleyerek kişiselleştirme fikrini nasıl buluyorsun? Kendine özgü bir tiramisu tarifi denemek ister misin?
Cevap yaz