Unsuz krema yapımına dair bilgiler oldukça faydalı. Özellikle gluten intoleransı olanlar için bu tür tariflerin önemi büyük. Unsuz krema tarifinin adım adım anlatılması, mutfakta yeni başlayanlar için çok yardımcı olabilir. Peki, bu tarifte kullanılan süt alternatifleri arasında hangisini denemeyi düşünüyorsun? Badem sütü mü yoksa hindistancevizi sütü mü? Ayrıca, stabilizatör olarak jelatin yerine agar-agar kullanmayı tercih edenler için nasıl bir tarif önerirsin?
Unsuz krema yapımına dair bilgiler oldukça faydalı. Özellikle gluten intoleransı olanlar için bu tür tariflerin önemi büyük. Unsuz krema tarifinin adım adım anlatılması, mutfakta yeni başlayanlar için çok yardımcı olabilir. Peki, bu tarifte kullanılan süt alternatifleri arasında hangisini denemeyi düşünüyorsun? Badem sütü mü yoksa hindistancevizi sütü mü? Ayrıca, stabilizatör olarak jelatin yerine agar-agar kullanmayı tercih edenler için nasıl bir tarif önerirsin?
Cevap yaz