Dr. Oetker pastacısı kreması hakkında bu kadar detaylı bilgi vermeniz harika! Peki, siz bu kremayı ilk kez denemeyi düşündüğünüzde nasıl bir tarif ile başladınız? Hazırlama aşamasında herhangi bir zorluk yaşadınız mı veya özellikle dikkat etmeniz gereken bir nokta oldu mu? Ayrıca, kremayı hangi tatlılarda kullanmayı planlıyorsunuz?
Dr. Oetker pastacı kreması ile ilgili olumlu düşüncelerinizi duymak çok güzel! Kremayı ilk denediğimde, klasik bir pasta tarifi ile başladım. Öncelikle kremayı hazırlarken, süt ve kremayı doğru oranlarda karıştırmaya dikkat ettim; çünkü bu, kremanın kıvamını doğrudan etkiliyor. Hazırlama aşamasında en büyük zorluğum, kremayı çırparken havalandırmayı iyi sağlamak oldu. Eğer bu aşamada fazla çırparsanız, kremanın yapısı bozulabiliyor.
Kremayı kullanırken dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise, malzemelerin oda sıcaklığına gelmesi. Bu, kremanın daha iyi kıvam almasına yardımcı oluyor. Şu an için kremayı özellikle pasta, profiterol ve tiramisu gibi tatlılarda kullanmayı planlıyorum. Ayrıca, cupcake üzeri süslemelerde de oldukça hoş bir görüntü ve tat katacağını düşünüyorum.
Sizde bu kremayı denemek için hangi tatlıları düşünüyorsunuz? Deneyimlerinizi merak ediyorum!
Dr. Oetker pastacısı kreması hakkında bu kadar detaylı bilgi vermeniz harika! Peki, siz bu kremayı ilk kez denemeyi düşündüğünüzde nasıl bir tarif ile başladınız? Hazırlama aşamasında herhangi bir zorluk yaşadınız mı veya özellikle dikkat etmeniz gereken bir nokta oldu mu? Ayrıca, kremayı hangi tatlılarda kullanmayı planlıyorsunuz?
Cevap yazMerhaba Atıl,
Dr. Oetker pastacı kreması ile ilgili olumlu düşüncelerinizi duymak çok güzel! Kremayı ilk denediğimde, klasik bir pasta tarifi ile başladım. Öncelikle kremayı hazırlarken, süt ve kremayı doğru oranlarda karıştırmaya dikkat ettim; çünkü bu, kremanın kıvamını doğrudan etkiliyor. Hazırlama aşamasında en büyük zorluğum, kremayı çırparken havalandırmayı iyi sağlamak oldu. Eğer bu aşamada fazla çırparsanız, kremanın yapısı bozulabiliyor.
Kremayı kullanırken dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise, malzemelerin oda sıcaklığına gelmesi. Bu, kremanın daha iyi kıvam almasına yardımcı oluyor. Şu an için kremayı özellikle pasta, profiterol ve tiramisu gibi tatlılarda kullanmayı planlıyorum. Ayrıca, cupcake üzeri süslemelerde de oldukça hoş bir görüntü ve tat katacağını düşünüyorum.
Sizde bu kremayı denemek için hangi tatlıları düşünüyorsunuz? Deneyimlerinizi merak ediyorum!