Eklerin kremasını hazırlamak için gerekli malzemeleri ve adımları okuduktan sonra, özellikle sıcak sütü eklerken sürekli çırpmak gerektiği bilgisi çok önemli! Bu sayede yumurta sarılarının pişmesini engelleyerek pürüzsüz bir doku elde edebiliyorsunuz. Acaba bu kremayı hazırlarken başka hangi püf noktalarına dikkat ettiniz? Özellikle tereyağı yerine krema kullanmanın lezzeti nasıl etkiledi? Sonuçta elde ettiğiniz krema tarifinizde nasıl bir değişiklik yarattı?
Eklerin kremasını hazırlamak için gerekli malzemeleri ve adımları okuduktan sonra, özellikle sıcak sütü eklerken sürekli çırpmak gerektiği bilgisi çok önemli! Bu sayede yumurta sarılarının pişmesini engelleyerek pürüzsüz bir doku elde edebiliyorsunuz. Acaba bu kremayı hazırlarken başka hangi püf noktalarına dikkat ettiniz? Özellikle tereyağı yerine krema kullanmanın lezzeti nasıl etkiledi? Sonuçta elde ettiğiniz krema tarifinizde nasıl bir değişiklik yarattı?
Cevap yaz