Cupcake kremasi icin kullandiginiz terayagi ozel bir tereyagi mi? Cunku ben turkiyede denedim ve boyle teraygindan kaynaklanan bir butunlesme sorunu yada cok civik olma sorunu ortaya cikti. Arastirmalarimdan turkiyedeki tereyaglarinin icindeki su oranin yurtdisindakininkine gore daha yuskek oldugunu ogrendim
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Merve hanım, cupcake kreması yaparken kullandığınız tereyağının kaliteli ve oda sıcaklığında yumuşak olmasına dikkat etmelisiniz. Türkiye'deki tereyağlarının su oranı daha yüksek olabilir, bu da kremanın kıvamını etkileyebilir. Bu sorunu çözmek için biraz daha fazla pudra şekeri ekleyebilir veya tereyağını bir süre buzdolabında beklettikten sonra kullanabilirsiniz. Ayrıca, marketlerde daha düşük su oranına sahip özel pastacılık tereyağları bulabilirsiniz.
Merve
18 Mayıs 2024 CumartesiCupcake kremasi icin kullandiginiz terayagi ozel bir tereyagi mi? Cunku ben turkiyede denedim ve boyle teraygindan kaynaklanan bir butunlesme sorunu yada cok civik olma sorunu ortaya cikti. Arastirmalarimdan turkiyedeki tereyaglarinin icindeki su oranin yurtdisindakininkine gore daha yuskek oldugunu ogrendim
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiMerve hanım, cupcake kreması yaparken kullandığınız tereyağının kaliteli ve oda sıcaklığında yumuşak olmasına dikkat etmelisiniz. Türkiye'deki tereyağlarının su oranı daha yüksek olabilir, bu da kremanın kıvamını etkileyebilir. Bu sorunu çözmek için biraz daha fazla pudra şekeri ekleyebilir veya tereyağını bir süre buzdolabında beklettikten sonra kullanabilirsiniz. Ayrıca, marketlerde daha düşük su oranına sahip özel pastacılık tereyağları bulabilirsiniz.