Hazır ekler kreması hakkında daha önce hiç duymamıştım. Bu krema, pasta ve tatlılarda kullanmak için oldukça pratik görünüyor. Yoğun ve kremsi kıvamı sayesinde farklı tatlarla zenginleştirilebilmesi de ilginç. Evde yapılmasının da kolay olması, denemek için güzel bir fırsat sunuyor. Özellikle profiterol gibi hamur işlerinde kullanıldığında nasıl bir lezzet elde edileceğini merak ediyorum. Saklama koşulları da oldukça önemli, buzdolabında kapalı bir şekilde 3-5 gün taze kalabiliyormuş. Sizce, hazır ekler kreması ile yapılmış bir tatlıyı denemek için en iyi tarif hangisi olabilir?
Hazır ekler kreması hakkında daha önce hiç duymamıştım. Bu krema, pasta ve tatlılarda kullanmak için oldukça pratik görünüyor. Yoğun ve kremsi kıvamı sayesinde farklı tatlarla zenginleştirilebilmesi de ilginç. Evde yapılmasının da kolay olması, denemek için güzel bir fırsat sunuyor. Özellikle profiterol gibi hamur işlerinde kullanıldığında nasıl bir lezzet elde edileceğini merak ediyorum. Saklama koşulları da oldukça önemli, buzdolabında kapalı bir şekilde 3-5 gün taze kalabiliyormuş. Sizce, hazır ekler kreması ile yapılmış bir tatlıyı denemek için en iyi tarif hangisi olabilir?
Cevap yaz