Kağıt helva kreması için gereken malzemeleri okuduktan sonra, bu kremayı hazırlamak için hangi malzemeleri kullanmanın en iyi olduğunu merak ettim. Özellikle süt ve şekerin oranlarının nasıl olduğunu düşünüyorsunuz? Kremanın kıvamında en çok hangi malzeme etkili oluyor? Ayrıca, kakao eklemek kremaya ne kadar farklı bir lezzet katıyor? Yumurta sarısı eklemek kremanın tadını gerçekten zenginleştiriyor mu? Bu tarifte kendi denemeleriniz oldu mu?
Kağıt helva kreması için gereken malzemeleri okuduktan sonra, bu kremayı hazırlamak için hangi malzemeleri kullanmanın en iyi olduğunu merak ettim. Özellikle süt ve şekerin oranlarının nasıl olduğunu düşünüyorsunuz? Kremanın kıvamında en çok hangi malzeme etkili oluyor? Ayrıca, kakao eklemek kremaya ne kadar farklı bir lezzet katıyor? Yumurta sarısı eklemek kremanın tadını gerçekten zenginleştiriyor mu? Bu tarifte kendi denemeleriniz oldu mu?
Cevap yaz