Katı kremayı evde yapmak gerçekten çok keyifli bir süreç değil mi? Yüksek yağ içeriği olan krema kullanarak çırpma işlemine başlamak, ürünün kıvamını oluşturmak için en pratik yol gibi görünüyor. Bir de soğuk malzemeler kullanmanın avantajından bahsetmişsiniz, bu gerçekten önemli bir püf noktası. Ben de denemek istiyorum, özellikle tatlılarımda katı kremayı kullanmayı çok seviyorum. Acaba çırpma sürecinde başka hangi ipuçları işe yarar? Kendi tariflerimde farklılık yaratmak için ne gibi değişiklikler yapabilirim?
Katı kremayı evde yapmak gerçekten çok keyifli bir süreç değil mi? Yüksek yağ içeriği olan krema kullanarak çırpma işlemine başlamak, ürünün kıvamını oluşturmak için en pratik yol gibi görünüyor. Bir de soğuk malzemeler kullanmanın avantajından bahsetmişsiniz, bu gerçekten önemli bir püf noktası. Ben de denemek istiyorum, özellikle tatlılarımda katı kremayı kullanmayı çok seviyorum. Acaba çırpma sürecinde başka hangi ipuçları işe yarar? Kendi tariflerimde farklılık yaratmak için ne gibi değişiklikler yapabilirim?
Cevap yaz