Krema hazırlamak için gerekli malzemeleri ve yöntemleri öğrendikten sonra, gerçekten daha fazla miktarda krema hazırlamak çok kolay görünüyor. Özellikle malzeme oranlarını artırmanın basit ama etkili bir çözüm olduğunu belirtmişsiniz. Peki, sıcak krema yöntemini kullanırken sütü kaynatmamak için ne gibi önlemler alıyorsunuz? Bu aşamada dikkat edilmesi gereken diğer önemli noktalar neler? Ayrıca, çırpma süresinin önemini vurgulamak da önemli; bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Krema hazırlamak için gerekli malzemeleri ve yöntemleri öğrendikten sonra, gerçekten daha fazla miktarda krema hazırlamak çok kolay görünüyor. Özellikle malzeme oranlarını artırmanın basit ama etkili bir çözüm olduğunu belirtmişsiniz. Peki, sıcak krema yöntemini kullanırken sütü kaynatmamak için ne gibi önlemler alıyorsunuz? Bu aşamada dikkat edilmesi gereken diğer önemli noktalar neler? Ayrıca, çırpma süresinin önemini vurgulamak da önemli; bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz