Kremalı demleme makarna tarifini okuduktan sonra, bu kadar pratik ve lezzetli bir yemeği nasıl hazırlayabileceğimi merak etmeye başladım. Özellikle kremalı sosun makarnayla birleşimi beni cezbetti. Acaba sosun daha yoğun bir tat alması için beyaz şarap eklemek iyi bir fikir mi? Ayrıca, tavuk veya karides eklemeyi düşünsem, yemeğin tadı nasıl değişir? Bir de, maydanozla süslemeyi unutmamak lazım, değil mi? Gerçekten de denemeye değer bir tarif gibi görünüyor!
Kremalı demleme makarna tarifini okuduktan sonra, bu kadar pratik ve lezzetli bir yemeği nasıl hazırlayabileceğimi merak etmeye başladım. Özellikle kremalı sosun makarnayla birleşimi beni cezbetti. Acaba sosun daha yoğun bir tat alması için beyaz şarap eklemek iyi bir fikir mi? Ayrıca, tavuk veya karides eklemeyi düşünsem, yemeğin tadı nasıl değişir? Bir de, maydanozla süslemeyi unutmamak lazım, değil mi? Gerçekten de denemeye değer bir tarif gibi görünüyor!
Cevap yaz