Bu kremalı kaşarlı mantar tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Mantarları temizlemek ve sotelemek gerçekten önemli bir aşama gibi görünüyor. Sarımsakların pembeleşmesi için ne kadar süre sotelemeniz gerektiğini merak ediyorum. Krema ve baharatları ekledikten sonra, kaşarın erimesi için ne kadar süre pişiriyorsunuz? Ayrıca, yoğurt kullanarak hafifletme seçeneği oldukça ilginç, bunu da denemeyi düşünüyorum. Sizce hangi mantar türü daha lezzetli olur?
Bu kremalı kaşarlı mantar tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Mantarları temizlemek ve sotelemek gerçekten önemli bir aşama gibi görünüyor. Sarımsakların pembeleşmesi için ne kadar süre sotelemeniz gerektiğini merak ediyorum. Krema ve baharatları ekledikten sonra, kaşarın erimesi için ne kadar süre pişiriyorsunuz? Ayrıca, yoğurt kullanarak hafifletme seçeneği oldukça ilginç, bunu da denemeyi düşünüyorum. Sizce hangi mantar türü daha lezzetli olur?
Cevap yaz