Kremalı mantarlı bonfile yapmayı düşündüğümde, tarifteki adımların ne kadar pratik olduğu dikkatimi çekti. Bonfilelerin dinlendirilmesi ve mantarların sote edilmesi aşamaları oldukça önemli gibi görünüyor. Sizce bonfileleri pişirirken etin dinlenmesi gerçekten lezzet farkı yaratıyor mu? Ayrıca, farklı mantar çeşitleri kullanmanın yemeğin tadını nasıl etkileyebileceğini merak ediyorum. Bu tarifin yanına ne tür bir garnitür önerirsiniz?
Kremalı mantarlı bonfile yapmayı düşündüğümde, tarifteki adımların ne kadar pratik olduğu dikkatimi çekti. Bonfilelerin dinlendirilmesi ve mantarların sote edilmesi aşamaları oldukça önemli gibi görünüyor. Sizce bonfileleri pişirirken etin dinlenmesi gerçekten lezzet farkı yaratıyor mu? Ayrıca, farklı mantar çeşitleri kullanmanın yemeğin tadını nasıl etkileyebileceğini merak ediyorum. Bu tarifin yanına ne tür bir garnitür önerirsiniz?
Cevap yaz