Kremalı mantarlı tavuklu makarna tarifini okuduktan sonra aklımda bazı sorular var. Öncelikle, makarnanın haşlanma süresi tam olarak ne kadar olmalı? Paket üzerinde genellikle 8-10 dakika yazıyor ama bu süre, makarnanın türüne göre değişir mi? Ayrıca, tavukları pişirirken altın rengi alana kadar pişirmek yeterli mi yoksa içinin tam pişmesi için başka bir süre var mı? Mantarları ekledikten sonra suyunu salıp çekmesi ne kadar sürüyor, bunu nasıl anlayabiliriz? Kremayı eklerken kaynama süresi ne olmalı, çok kaynarsa sos bozulur mu? Son olarak, bu tarife ekleyebileceğimiz başka sebzeler var mı? Tarifin uygulaması sırasında bu detaylar benim için çok faydalı olacaktır. Teşekkürler!
Kremalı mantarlı tavuklu makarna tarifini okuduktan sonra aklımda bazı sorular var. Öncelikle, makarnanın haşlanma süresi tam olarak ne kadar olmalı? Paket üzerinde genellikle 8-10 dakika yazıyor ama bu süre, makarnanın türüne göre değişir mi? Ayrıca, tavukları pişirirken altın rengi alana kadar pişirmek yeterli mi yoksa içinin tam pişmesi için başka bir süre var mı? Mantarları ekledikten sonra suyunu salıp çekmesi ne kadar sürüyor, bunu nasıl anlayabiliriz? Kremayı eklerken kaynama süresi ne olmalı, çok kaynarsa sos bozulur mu? Son olarak, bu tarife ekleyebileceğimiz başka sebzeler var mı? Tarifin uygulaması sırasında bu detaylar benim için çok faydalı olacaktır. Teşekkürler!
Cevap yaz