Kremalı sütlaç tarifini okuduktan sonra fırında yapmanın ne kadar keyifli olduğunu hayal ediyorum. Pirinçlerin haşlanması ve ardından sütle kaynatılması aşamalarında sabırlı olmak gerekiyor gibi görünüyor. Fırında pişirme süresi de sabırsızlanmamı arttırıyor, çünkü üzerinin hafif kızarması çok lezzetli bir görüntü sunacak. Tarçın serpiştirerek servis etmek ise bu tatlıya hoş bir aroma katacak gibi. Acaba denemek için en uygun zaman ne olur? Misafirlerimle paylaşmak için sabırsızlanıyorum!
Kremalı sütlaç tarifini okuduktan sonra fırında yapmanın ne kadar keyifli olduğunu hayal ediyorum. Pirinçlerin haşlanması ve ardından sütle kaynatılması aşamalarında sabırlı olmak gerekiyor gibi görünüyor. Fırında pişirme süresi de sabırsızlanmamı arttırıyor, çünkü üzerinin hafif kızarması çok lezzetli bir görüntü sunacak. Tarçın serpiştirerek servis etmek ise bu tatlıya hoş bir aroma katacak gibi. Acaba denemek için en uygun zaman ne olur? Misafirlerimle paylaşmak için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz