Kremayı muhallebiyi yaparken hangi aşamada eklemem gerektiğini merak ediyorum. Ocaktan aldıktan sonra eklemem gerektiğini anladım, ama sıcaklığın düşmesini beklemek ne kadar önemli? Kremayı eklerken karıştırma hızım ve kremanın sıcaklığı tat üzerinde nasıl bir etki yaratır? Ayrıca, ek malzemelerle zenginleştirmek için hangi önerilere göz atmalıyım? Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız, çok sevinirim.
Kremayı muhallebiyi yaparken hangi aşamada eklemem gerektiğini merak ediyorum. Ocaktan aldıktan sonra eklemem gerektiğini anladım, ama sıcaklığın düşmesini beklemek ne kadar önemli? Kremayı eklerken karıştırma hızım ve kremanın sıcaklığı tat üzerinde nasıl bir etki yaratır? Ayrıca, ek malzemelerle zenginleştirmek için hangi önerilere göz atmalıyım? Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız, çok sevinirim.
Cevap yaz