Oktay Usta'nın pratik krema tarifini denemek istiyorum ama malzemeleri tam olarak nasıl kullanmam gerektiğinden emin değilim. Özellikle kremanın kıvamı için un ve nişasta miktarını nasıl ayarlamam gerektiğini merak ediyorum. Eğer daha yoğun bir kıvam istiyorsam, ne kadar artırmalıyım? Ayrıca, bu kremayı tatlılar dışında başka nerelerde kullanabilirim?
Oktay Usta'nın pratik krema tarifini denemek istiyorum ama malzemeleri tam olarak nasıl kullanmam gerektiğinden emin değilim. Özellikle kremanın kıvamı için un ve nişasta miktarını nasıl ayarlamam gerektiğini merak ediyorum. Eğer daha yoğun bir kıvam istiyorsam, ne kadar artırmalıyım? Ayrıca, bu kremayı tatlılar dışında başka nerelerde kullanabilirim?
Cevap yaz