Krema şanti ekleyerek pasta kremasını hafifletmek ve lezzetini artırmak gerçekten ilginç bir fikir. Ancak, krema şantinin yapısının pasta kremasını zayıflatabileceği endişesi de aklımı kurcalıyor. Bu durumu denemek isteyen biri olarak, ikisini karıştırırken dikkatli olmak ve doğru oranları bulmak çok önemli gibi görünüyor. Sizce bu ikiliyi denemek için en uygun tarif hangisi olabilir? Ayrıca, krema şanti eklediğimizde tat dengesini nasıl koruyabiliriz?
Krema şanti ekleyerek pasta kremasını hafifletmek ve lezzetini artırmak gerçekten ilginç bir fikir. Ancak, krema şantinin yapısının pasta kremasını zayıflatabileceği endişesi de aklımı kurcalıyor. Bu durumu denemek isteyen biri olarak, ikisini karıştırırken dikkatli olmak ve doğru oranları bulmak çok önemli gibi görünüyor. Sizce bu ikiliyi denemek için en uygun tarif hangisi olabilir? Ayrıca, krema şanti eklediğimizde tat dengesini nasıl koruyabiliriz?
Cevap yaz