Pastacı kreması yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar gerçekten önemli gibi görünüyor. Özellikle sütün taze ve kaliteli olması gerektiği vurgusu, kremanın lezzetini direkt etkileyebilir. Sürekli karıştırmanın yanma ve topaklanma riskini önleyeceği de oldukça kritik bir bilgi. Soğutma aşamasında üzerinin streç film ile kaplanması, kabuk tutmasını engelleyerek krema dokusunu koruyor. Sizce bu adımlara ne kadar dikkat ediyorsunuz, yoksa bazılarını atlıyor musunuz?
Pastacı kreması yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar gerçekten önemli gibi görünüyor. Özellikle sütün taze ve kaliteli olması gerektiği vurgusu, kremanın lezzetini direkt etkileyebilir. Sürekli karıştırmanın yanma ve topaklanma riskini önleyeceği de oldukça kritik bir bilgi. Soğutma aşamasında üzerinin streç film ile kaplanması, kabuk tutmasını engelleyerek krema dokusunu koruyor. Sizce bu adımlara ne kadar dikkat ediyorsunuz, yoksa bazılarını atlıyor musunuz?
Cevap yaz