Profiterol yapımında hangi pastacı kremasının kullanılacağını belirlemek için en çok hangi lezzetlerin tercih edildiğini merak ediyorum. Vanilyalı pastacı kreması klasik bir seçim gibi görünüyor, ama çikolatalı veya kahveli seçeneklerin de lezzet katabileceği söyleniyor. Acaba hangi kremayı denemek daha keyifli olur? Ayrıca meyveli kremanın yaz aylarında tazelik katabileceği fikri de ilginç, bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Profiterol yapımında hangi pastacı kremasının kullanılacağını belirlemek için en çok hangi lezzetlerin tercih edildiğini merak ediyorum. Vanilyalı pastacı kreması klasik bir seçim gibi görünüyor, ama çikolatalı veya kahveli seçeneklerin de lezzet katabileceği söyleniyor. Acaba hangi kremayı denemek daha keyifli olur? Ayrıca meyveli kremanın yaz aylarında tazelik katabileceği fikri de ilginç, bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz