Bu sıvı kremalı pasta tarifini denemek istiyorum ama pastanın hamurunu hazırlarken dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı? Özellikle sıvı kremayı eklerken nasıl bir kıvam elde etmem gerekli? Ayrıca, pişirme süresinde pastanın tamamen pişip pişmediğini anlamak için kürdan kullanmak dışında başka bir yöntem var mı? Bu tür detaylar benim için çok önemli, yardımcı olursanız sevinirim.
Bu sıvı kremalı pasta tarifini denemek istiyorum ama pastanın hamurunu hazırlarken dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı? Özellikle sıvı kremayı eklerken nasıl bir kıvam elde etmem gerekli? Ayrıca, pişirme süresinde pastanın tamamen pişip pişmediğini anlamak için kürdan kullanmak dışında başka bir yöntem var mı? Bu tür detaylar benim için çok önemli, yardımcı olursanız sevinirim.
Cevap yaz