Sütlü makarna kreması yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Özellikle unun kavrulması ve sütü eklerken topaklanmaması için sürekli karıştırmanın ne kadar önemli olduğunu deneyimlediniz mi? Ayrıca, rendelenmiş kaşar peynirini eklerken, peyniri tamamen erittikten sonra sosun kıvamı hakkında nasıl bir hisse kapıldınız? Bu kremalı sosu hazırladıktan sonra farklı makarna çeşitleriyle denemek nasıl bir deneyimdi?
Sütlü makarna kreması yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Özellikle unun kavrulması ve sütü eklerken topaklanmaması için sürekli karıştırmanın ne kadar önemli olduğunu deneyimlediniz mi? Ayrıca, rendelenmiş kaşar peynirini eklerken, peyniri tamamen erittikten sonra sosun kıvamı hakkında nasıl bir hisse kapıldınız? Bu kremalı sosu hazırladıktan sonra farklı makarna çeşitleriyle denemek nasıl bir deneyimdi?
Cevap yaz