Unsuz pasta kreması yapmanın kolay ve lezzetli bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Özellikle gluten intoleransı olan biri olarak, bu kremanın un içermemesi benim için büyük bir avantaj. Peki, bu kremayı kullanarak hangi tatlıları yapmayı denediniz? Farklı tatlandırıcılar ekleyerek ne gibi sonuçlar elde ettiniz? Ayrıca, kakaolu versiyonunu denemek isteyenler için önerileriniz var mı? Bu kremanın en iyi lezzeti ve kıvamı için buzdolabında ne kadar süre dinlendirmeyi tercih ettiniz?
Unsuz pasta kreması yapmanın kolay ve lezzetli bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Özellikle gluten intoleransı olan biri olarak, bu kremanın un içermemesi benim için büyük bir avantaj. Peki, bu kremayı kullanarak hangi tatlıları yapmayı denediniz? Farklı tatlandırıcılar ekleyerek ne gibi sonuçlar elde ettiniz? Ayrıca, kakaolu versiyonunu denemek isteyenler için önerileriniz var mı? Bu kremanın en iyi lezzeti ve kıvamı için buzdolabında ne kadar süre dinlendirmeyi tercih ettiniz?
Cevap yaz