Artan pasta kremasını saklamak için en iyi yöntemleri öğrenmek gerçekten çok faydalı. Buzdolabında hava geçirmeyen bir kapta ya da streç filmle kaplayarak saklamak, kremanın lezzetini korumak açısından oldukça etkili bir yöntem gibi görünüyor. Özellikle kremanın üst kısmının hava ile temasını kesmek için streç filmi doğrudan yüzeye yerleştirmek, çok akıllıca bir detay. Peki, bu şekilde sakladığımızda kremanın bozulma süresi için en güvenilir işaretler nelerdir? Ayrıca, buzluktaki saklama süresi boyunca lezzet kaybı yaşanmaması için neler yapılabilir?
Artan pasta kremasını saklamak için en iyi yöntemleri öğrenmek gerçekten çok faydalı. Buzdolabında hava geçirmeyen bir kapta ya da streç filmle kaplayarak saklamak, kremanın lezzetini korumak açısından oldukça etkili bir yöntem gibi görünüyor. Özellikle kremanın üst kısmının hava ile temasını kesmek için streç filmi doğrudan yüzeye yerleştirmek, çok akıllıca bir detay. Peki, bu şekilde sakladığımızda kremanın bozulma süresi için en güvenilir işaretler nelerdir? Ayrıca, buzluktaki saklama süresi boyunca lezzet kaybı yaşanmaması için neler yapılabilir?
Cevap yaz