Dorbi pasta kremasının tarifini okuduktan sonra, bu kremayı yapmaya karar verdim. Malzemeler oldukça basit görünüyor. Süt, un, şeker ve tereyağı gibi temel malzemelerle kolayca hazırlanabiliyor. Yumurta sarılarını eklemek de krema kıvamını artıracak gibi duruyor. Tereyağını ve vanilyayı ekledikten sonra buzdolabında soğutmak, kremanın lezzetini daha da artıracak mı? Kullanım alanları da çok çeşitli, pastaların katmanlarında ya da keklerin üzerinde harika görünebilir. Acaba bu kremayı denedikten sonra, farklı tatlarla birleştirip yeni tarifler oluşturmayı düşünsem mi?
Dorbi pasta kremasının tarifini okuduktan sonra, bu kremayı yapmaya karar verdim. Malzemeler oldukça basit görünüyor. Süt, un, şeker ve tereyağı gibi temel malzemelerle kolayca hazırlanabiliyor. Yumurta sarılarını eklemek de krema kıvamını artıracak gibi duruyor. Tereyağını ve vanilyayı ekledikten sonra buzdolabında soğutmak, kremanın lezzetini daha da artıracak mı? Kullanım alanları da çok çeşitli, pastaların katmanlarında ya da keklerin üzerinde harika görünebilir. Acaba bu kremayı denedikten sonra, farklı tatlarla birleştirip yeni tarifler oluşturmayı düşünsem mi?
Cevap yaz