Ekler kremasının hazırlanışını okuduktan sonra, bu tatlıyı evde denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle vanilin veya vanilya çubuğu kullanarak zenginleştirilen bu krema, ekler pastasının iç harcı olarak nasıl harika bir lezzet katıyor, değil mi? Süt ve şekerin kaynatılması, ardından yumurta sarılarıyla birleşmesi sürecinin ne kadar dikkat gerektirdiğini görmek beni heyecanlandırıyor. Tereyağının eklenmesiyle kremanın kıvamının nasıl değiştiğini düşünmek bile iştahımı kabartıyor. Sizce bu kremayı farklı tatlılarda kullanmak için başka hangi malzemeler ekleyebilirim?
Ekler kremasının hazırlanışını okuduktan sonra, bu tatlıyı evde denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle vanilin veya vanilya çubuğu kullanarak zenginleştirilen bu krema, ekler pastasının iç harcı olarak nasıl harika bir lezzet katıyor, değil mi? Süt ve şekerin kaynatılması, ardından yumurta sarılarıyla birleşmesi sürecinin ne kadar dikkat gerektirdiğini görmek beni heyecanlandırıyor. Tereyağının eklenmesiyle kremanın kıvamının nasıl değiştiğini düşünmek bile iştahımı kabartıyor. Sizce bu kremayı farklı tatlılarda kullanmak için başka hangi malzemeler ekleyebilirim?
Cevap yaz