Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Fırında kremalı mantar patatesi yaparken patateslerin kabuklarını soymak ve ince dilimler halinde kesmek oldukça önemli mi? Mantarları sote etme aşamasında, sarımsakları eklemek lezzeti nasıl etkiliyor? Ayrıca, krema karışımını hazırlarken tuz ve baharatları ne kadar eklemeliyim, öneriniz var mı? Son olarak, yemeği fırında ne kadar süre pişirmek gerektiği konusunda başka bir püf noktanız var mı?
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Fırında kremalı mantar patatesi yaparken patateslerin kabuklarını soymak ve ince dilimler halinde kesmek oldukça önemli mi? Mantarları sote etme aşamasında, sarımsakları eklemek lezzeti nasıl etkiliyor? Ayrıca, krema karışımını hazırlarken tuz ve baharatları ne kadar eklemeliyim, öneriniz var mı? Son olarak, yemeği fırında ne kadar süre pişirmek gerektiği konusunda başka bir püf noktanız var mı?
Cevap yaz