Fırında kremalı patates tarifini uygularken, sütün eksikliği beni düşündürmüştü. Ancak, sebze veya tavuk suyunun kullanımıyla lezzetli bir sos hazırlamak gerçekten işe yarıyor mu? Patateslerin nişastasını suyla çıkarmanın, daha kıtır bir sonuç elde etmemi sağlayacağına dair verdiğiniz bilgi de oldukça ilginç. Peki, bu tarifte bahsettiğiniz farklı baharat ve ot kombinasyonları hakkında daha fazla öneriniz var mı? Özellikle biberiye ve sarımsak dışında hangi aromaları denemek ilginç olabilir?
Fırında kremalı patates tarifini uygularken, sütün eksikliği beni düşündürmüştü. Ancak, sebze veya tavuk suyunun kullanımıyla lezzetli bir sos hazırlamak gerçekten işe yarıyor mu? Patateslerin nişastasını suyla çıkarmanın, daha kıtır bir sonuç elde etmemi sağlayacağına dair verdiğiniz bilgi de oldukça ilginç. Peki, bu tarifte bahsettiğiniz farklı baharat ve ot kombinasyonları hakkında daha fazla öneriniz var mı? Özellikle biberiye ve sarımsak dışında hangi aromaları denemek ilginç olabilir?
Cevap yaz