Kremalı ıslak kek yapımının detayları gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Özellikle kek harcının hazırlanma aşamasında yumurta ve şekerin çırpılması gerektiği bölüm beni oldukça etkiledi. Acaba bu aşamada karışımın rengi açılana kadar ne kadar süre çırpmak gerekiyor? Ayrıca, süt ve sıvı yağ ekledikten sonra karışımın kıvamı nasıl olmalı? Keki ıslatırken süt yerine farklı aromalar kullanma fikri de çok ilginç, bu noktada en çok hangi aromalar öneriliyor? Son olarak, kekin pişip pişmediğini anlamak için kürdan testi yaparken dikkat edilmesi gereken başka bir şey var mı? Bu sorulara cevap ararken, tarifin pratikliği ve lezzeti aklımda sürekli dönüyor!
Kremalı ıslak kek yapımının detayları gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Özellikle kek harcının hazırlanma aşamasında yumurta ve şekerin çırpılması gerektiği bölüm beni oldukça etkiledi. Acaba bu aşamada karışımın rengi açılana kadar ne kadar süre çırpmak gerekiyor? Ayrıca, süt ve sıvı yağ ekledikten sonra karışımın kıvamı nasıl olmalı? Keki ıslatırken süt yerine farklı aromalar kullanma fikri de çok ilginç, bu noktada en çok hangi aromalar öneriliyor? Son olarak, kekin pişip pişmediğini anlamak için kürdan testi yaparken dikkat edilmesi gereken başka bir şey var mı? Bu sorulara cevap ararken, tarifin pratikliği ve lezzeti aklımda sürekli dönüyor!
Cevap yaz