Kremasız kekikli makarna tarifini okudum ve gerçekten çok pratik görünüyor. Makarna pişirme aşaması ile sosun hazırlanması arasında nasıl bir zamanlama yapabileceğimizi merak ediyorum. Sarımsakları kavururken dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Ayrıca, limon suyu ekledikten sonra sosun tadı nasıl değişiyor? Parmesan peyniri yerine başka ne tür peynirler kullanabiliriz? Tarifi uyguladıktan sonra elde edilen lezzeti merakla bekliyorum!
Kremasız kekikli makarna tarifini okudum ve gerçekten çok pratik görünüyor. Makarna pişirme aşaması ile sosun hazırlanması arasında nasıl bir zamanlama yapabileceğimizi merak ediyorum. Sarımsakları kavururken dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Ayrıca, limon suyu ekledikten sonra sosun tadı nasıl değişiyor? Parmesan peyniri yerine başka ne tür peynirler kullanabiliriz? Tarifi uyguladıktan sonra elde edilen lezzeti merakla bekliyorum!
Cevap yaz