Krepli kremalı tavuk tarifini okuduğumda, özellikle tavukları marine etme aşamasının ne kadar önemli olduğunu düşündüm. Tavukları tuz, karabiber ve kekik ile marine etmek, gerçekten lezzetini artırıyor mu? Ayrıca kreplerin hamurunu hazırlarken pürüzsüz bir kıvam elde etmek için ne kadar çırpmak gerektiği konusunda bir ipucu verir misiniz? Sosun kıvamını koyulaştırırken dikkat edilmesi gereken bir nokta var mı? Son olarak, bu yemeği sunarken hangi taze otları tercih etmeliyim?
Krepli kremalı tavuk tarifini okuduğumda, özellikle tavukları marine etme aşamasının ne kadar önemli olduğunu düşündüm. Tavukları tuz, karabiber ve kekik ile marine etmek, gerçekten lezzetini artırıyor mu? Ayrıca kreplerin hamurunu hazırlarken pürüzsüz bir kıvam elde etmek için ne kadar çırpmak gerektiği konusunda bir ipucu verir misiniz? Sosun kıvamını koyulaştırırken dikkat edilmesi gereken bir nokta var mı? Son olarak, bu yemeği sunarken hangi taze otları tercih etmeliyim?
Cevap yaz